Şanlıurfa'da Mezarlıklar Bayram Ziyaretlerine Hazırlanıyor;

Şanlıurfa'da Mezarlıklar Bayram Ziyaretlerine Hazırlanıyor

Şanlıurfa Haber...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı’na sayılı günler kala vatandaşların kabir ziyaretlerini gönül rahatlığıyla yapabilmeleri için mezarlıklarda bakım - onarım ve temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.
Şanlıurfa da Periyodik olarak gerçekleştirilen temizlik çalışmalarına ‘Kurban Bayramı’ öncesi hız veren ekipler, vatandaşların kabir ziyaretlerini hijyenik şartlarda gerçekleştirebilmesi adına titizlikle çalışıyor.
Yaklaşan Kurban Bayramı münasebetiyle kentin farklı noktalarında bulunan mezarlıkları temizleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, mezarlıklardaki yabani otları temizleyerek çiçekleri sulayıp çevre düzenlemesi gibi işlemleri de yapıyor. Böylece mezarlıklar yabani otlardan ve çöplerden arındırılmış oluyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların Kurban Bayramını huzurlu ve hijyenik koşullarda geçirebilmeleri için tüm önlemlerin alındığını belirten Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, “Kurban Bayramı için gerekli tüm hazırlıkların yapıldığının altını çizdi. Ekipler, vatandaşların mezarlık ziyaretlerini gönül rahatlığıyla yapabileceklerini de sözlerine ekledi.
BİHA
 


 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum