Şanlıurfa Sağlık Müdürü Hastaneleri Mercek Altına Aldı
Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Erhan Berk Devlet Hastanelerini Mercek Altına Aldı...
Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıda, il genelindeki sağlık tesislerinin hizmet sunumu, MHRS randevu kapasitesi ve hasta memnuniyetini artırmaya yönelik çalışmalar ele alındı.
Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, il genelindeki sağlık tesislerinde sunulan hizmetlerin değerlendirilmesi ve mevcut çalışmaların ele alınması amacıyla bir dizi toplantı düzenlendi. Toplantılar, İl Sağlık Müdürü Erhan Berk başkanlığında gerçekleştirildi.
İl Sağlık Müdürü Erhan Berk başkanlığındaki toplantıya, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Ahmet Güzelçiçek, Personel Hizmetleri Başkanı İbrahim Halil Cengiz ve alt birim amirleri katıldı. Toplantıda personel planlaması, hizmet süreçleri ve sağlık tesislerinin genel işleyişi değerlendirildi.
Acil Sağlık Hizmetleri ve Suriye Görev Gücü Başkanı Yılmaz Gerger ile birlikte yapılan toplantıda, “Sağlıkta İzleme ve Değerlendirme Sistemi (GÖREN)” kapsamında il genelindeki performans ve hizmet süreçleri ele alındı.
Personel değerlendirme süreçleri ve sağlık hizmetlerinin etkinliği üzerine kapsamlı görüş alışverişi yapıldı.
Erhan Berk ve Ahmet Güzelçiçek, Ceylanpınar Devlet Hastanesi Başhekim Vekili İlker Civelek ve hastane yönetimiyle bir araya geldi.
Toplantıda sağlık hizmetlerinin etkinliği, MHRS randevu kapasitesi, hasta memnuniyeti ve sağlık hizmetlerine erişim konuları değerlendirildi.
Bozova Mehmet Enver Yıldırım Devlet Hastanesi ile ilgili yapılan değerlendirme toplantısında Başhekim Mehmet Fatih Aksoy ve hastane yönetimi yer aldı.
Hastane hizmetlerinin geliştirilmesi, randevu sisteminin güçlendirilmesi ve hasta memnuniyetinin artırılması başlıkları ele alındı.
AKÇAKALE DEVLET HASTANESİ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR MASAYA YATIRILDI
Akçakale Devlet Hastanesi Başhekimi Ali Palice ve yönetiminin katılımıyla yapılan toplantıda, sağlık hizmetlerinin etkinliği ve erişilebilirliği üzerine yürütülen çalışmalar değerlendirildi.
Suruç Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Aydın Çavlı ve hastane yönetimi ile yapılan değerlendirme toplantısında hizmet kalitesinin artırılması, MHRS kapasitesi ve hasta memnuniyeti konuları masaya yatırıldı.
Kaynak:




HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.