Uyuşturucu tacirleri bozova da yakalandı.;

Uyuşturucu tacirleri bozova da yakalandı.

Şanlıurfa...

Şanlıurfa’da uyuşturucu tacirleri arasında çıkan silahlı kavgada yoldan geçen bir vatandaşın yaralanması sonucu kaçan şüpheli, drone destekli operasyonla yakalandı.İddiaya göre, aralarında uyuşturucu ticareti nedeniyle husumet bulunan A.P. ile R.E. Eyyübiye ilçesinde karşı karşıya geldi. İkili arasında yaşanan tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada, R.E.’nin tabancasından çıkan mermi yoldan geçen F.A.’ya isabet etti. Ağır yaralanan F.A. çevredekilerin yardımı ile hastaneye kaldırıldı, şüpheli R.E. olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Bozova İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, firari R.E.’nin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Çalışma kapsamında firari R.E.’nin arkadaşı M.Ö. ile birlikte araçla olay yerinden kaçtığı ve Bozova ilçesine bağlı Taşan Mahallesindeki bir ikamette saklandığının tespiti üzerine, alınan izinler çerçevesinde adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda R.E. kıskıvrak yakalandı. Şüphelinin ev ve eklentilerinde drone destekli yapılan arama faaliyetinde, bir adet seri numarası silinmiş tabanca, bir adet kalaşnikof tüfek, bir adet av tüfeği ile bu silahlara ait çok sayıda mermi ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.
Adli makamlara sevk edilen R.E. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum