MHP il başkanı güneş ten 15 temmuz açıklaması;

MHP il başkanı güneş ten 15 temmuz açıklaması

Şanlıurfa...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. 


Kanlı darbe girişimi nedeniyle FETÖ terör örgütünü kınayan Başkan Güneş, Türk halkının dünyaya örnek olacak şekilde darbecilere darbe yaptığına vurgu yaptı. 


15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanları anarak konuşmasına başlayan Başkan Güneş, “15 Temmuz, Demokrasi ve Milli Birlik Gününü anıyor, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.


Başkan Güneş, Türk halkının cesareti ve inancının darbeyi bastırdığını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: “15 Temmuz’da bize acımadılar, biz de onlara adalet içinde acımayacağız. FETÖ’nün kripto damarı, geride kalan kalıntıları, nereye kadar uzanıyorsa uzansın, kesilip atılmalıdır. Milletin silahlarını yine bu aziz ve fedakar millete doğrultarak kanlı bir darbe girişiminde bulunan bu terör örgütünün, hiçbir zaman başarılı olamayacaklarını hatırlatmak istiyorum. 


Türkiye’yi o gece yenemediler ve hiçbir zaman yenemeyecekler. Bu sebepledir ki; Dünya tarihinde bir ilki yaşatarak darbecilere darbe yapan büyük Türk Milletinin önünde saygıyla eğiliyorum. Şehidimiz, Gazimiz ve tüm halkımız 15 Temmuz gecesinde tarih yazarak, gücünü bütün dünyaya gösterdi. Şehit ve Gazi olan bu milletin kahraman evlatlarına hayatımız boyunca minnet duyacağız. Ben bu vesileyle bir kez daha FETÖ terör örgütüne lanet ediyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.”

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum