Şanlıurfa Barosu Başkan ve Yeni Yönetim Kurulu;

Şanlıurfa Barosu Başkan ve Yeni Yönetim Kurulu

Şanlıurfa Baro Başkanı Mehmet Velat İzol...

Şanlıurfa Barosu Olağan Genel Kurulu'nda başkanlık seçimi yapıldı. Baro Başkanı Abdullah Öncel’in aday olmadığı seçimde; Reşit Tartış, Halil Olgun, Mehmet Velat İzol ve Serhat Demiryeri başkanlık için yarıştı. Oy kullanma işleminin ardından sayıma geçildi. Avukatlar sonucu Tahir Elçi Konferans Salonu'nda beklemeye başladı. 15 sandıktan çıkan oyların sayımı tamamlandı ve 22 oy farkıyla Mehmet Velat İzol başkan oldu. İzol'un toplam oy sayısının 362 olduğu öğrenildi. Adaylardan Halil Olgun 340, Reşit Tartış 287 ve Serhat Demiryeri ise 212 oy aldı.

Bağımsız Yönetim Kurulu Adayı olan Av. Gökhan Dayık da 442 oy alararak yönetim kurulu üyesi seçildi.

Şanlıurfa Baro Başkanı seçimlerinde Sedat Peker'e de 2 oy çıktığı öğrenildi.


Şanlıurfa Barosu Genel Kurulu’nda yönetim kuruluna seçilen isimler de netleşti. İşte aldıkları oylarla Başkan Mehmet Velat İzol'un başkanlığındaki yeni yönetim ve TBB üyeleri:

Şanlıurfa Barosu'nda yapılan seçimlerde Mehmet Velat İzol 362 oyla yeni başkan seçildi.

Tahir Elçi Konferans Salonu'nda 03-04 Temmuz tarihleri arasında yapılan Şanlıurfa Barosu 35’inci Genel Kurulu'nda 4 aday yarıştı. Bugün gerçekleşen oy kullanımının ardından Mehmet Velat İzol 362 oyla Şanlıurfa Barosu'nun yeni başkanı oldu. Diğer Adaylar Halil Olgun 330, Serhat Demiryeli 202 ve Reşit Tartış ise 283 oy aldı. 


İZOL: KAZANAN URFA BAROSU OLDU 

Seçim sonuçlarının kesinleşmesi ilebir teşekkür konuşması yapan Baro Başkanı İzol, önceki baro yönetimine teşekkür etti. Diğer baro başkanı adaylarına seçim sürecinde göstermiş oldukları centilmenlikten kaynaklı teşekkür eden Baro Başkanı İzol, "Kazanan Urfa Barosu oldu" dedi. 

Baroya kayıtlı 2008 avukat bulunurken, seçimleri Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri de izledi.

 

BAĞIMSIZ KAZANDI

Genel Kurul’da Urfa Barosu Yönetim Kurulu Üyeliğine bağımsız aday olan avukat Gökhan Dayık 476 oy alarak yönetim kurulluğuna birinci sırada seçildi. 

 

BARONUN YENİ YÖNETİMİ

Baronun yeni yönetim listesi ise aldıkları oylar ile şu isimlerden oluştu:

  1. Gökhan Dayık 476
  2. Müslüm Baran 459
  3. Fazilet Tartaş Arserim 458
  4. Mahmut Tanrıkulu 423
  5. İsa Yıldızoğulları 423
  6. Uğur Karadağ 392
  7. Hasan Avcı 383
  8. Melike Devrim 381
  9. Nahide Polat Aslan 365
  10. Mehmet Özkan 35

    İŞTE TBB ÜYELERİ
    Genel kurulda Türkiye Barolar Birliği (TBB) Üst Kurul delegeleri de seçildi. Seçimde başkan adayı olmayan ve TBB Bağımsız Üst Kurul Delegesi adayı olan Av. Abdullah Öncel, 521 oy alarak TBB Üst Kurul Delegesi oldu. Öncel’in yanı sıra Hikmet Delebe 521 ve 302 oy alan Murat Çakmak TBB üst Kurul üyesi seçildi.

    BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum