Şanlıurfaspor ile prensipte anlaşan futbolcu diyarbakır spora imza attı.;

Şanlıurfaspor ile prensipte anlaşan futbolcu diyarbakır spora imza attı.

ŞANLIURFASPOR...

Şanlıurfaspor’un anlaşmaya vardığı Gökhan Meral, Diyarbekirspor’a imzayı attı. Bu duruma tepki gösteren Şanlıurfaspor, Gökhan Meral’ın etik olmayan bir davranış sergilediğini belirtti.TFF 2. Lig’de transfer çalışmalarını sürdüren Şanlıurfaspor, iddiaya göre Kocaelispor’da forma giyen Gökhan Meral ile her konuda anlaşmaya vardı. Şanlıurfaspor’a imza atması beklenen 30 yaşındaki sol bek oyuncusu Meral’ın, bu kararından vazgeçerek Diyarbekirspor’la anlaşma imzalaması Şanlıurfa cephesinde tepkiyle karşılandı.
 
ŞANLIURFASPOR: ÜZÜNTÜ İLE KARŞILANDI
Meral’ın Diyarbekirspor’a imza atmasının ardından Şanlıurfaspor Kulübü’nden tepki geldi. Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
“Kocaelispor’dan Futbolcu Gökhan Meral’in gerek kendisi ile gerekse menajeri ile 10 gündür devam eden transfer görüşlerimiz sonucunda her türlü şartta anlaşma sağladık. Cuma günü kendisini Şanlıurfa’ya imzaya beklediğimiz Meral’in tarafımıza bilgi vermeksizin Diyarbekirspor ile anlaşmış olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. “Cuma günü imza atmak için Şanlıurfa’da olacağım” diyen Meral’in bu davranışı sonrası bu kez sosyal medyada “Şanlıurfaspor ile anlaşmayan Meral Diyarbekirspor ile anlaşma sağladı” şeklinde çarpıtılmış haberler ortaya çıkmıştır. Sözünün eri Şanlıurfaspor’umuz karşısında böylesine etik olmayan bir davranış sergileyen Meral’in tutumu tarafımızca üzüntü ile karşılanmıştır. Kamuoyunu bilgilendirir, Diyarbekirspor’a hayırlı olmasını dileriz.”
BİHA
 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum