Cahit öğretmene teşekkür plaketi.;

Cahit öğretmene teşekkür plaketi.

Şanlıurfa...

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer, 44 yıl emek verdiği öğretmenlik mesleğinden doğum gününde emekli olan Cahit Göncü'ye plaket vererek, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer, 2002 Vakıflar İlk Okulunda görev yapan ve geçen günlerde emekliye ayrılan 44 yıllık öğretmen Cahit Göncü'yü bugün makamında ağırlayarak teşekkür plaketi verdi.
 
Emekliye ayrılan öğretmen Cahit Göncü'ye hizmetleri için teşekkür eden Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer, “Şanlıurfa’da Milli Eğitim camiasından Cahit Hocamız’la birlikteyiz.  Kendisi Şanlıurfa’nın yetiştirdiği değerli öğretmenlerden biridir.  Cahit Hoca şimdiye kadar çok emekleri oldu. Öğrenciler yetiştirdi. Öğretmenimiz bir sayfayı tamamladı. Hocamız yeni bir sayfa açıyor.  Bu güne kadar eğitime verdiği emeklerden dolayı öğretmenimize çok teşekkür ediyorum. Bugün bizi ziyaret ettiler, çok ince düşünmüşler. Hocamızın tecrübeleri bizim tecrübelerimizdir” ifadelerini kullandı.
 
“ÖĞRETMENLİK ÖLÜNCEYE KADAR BİTMEYECEK”
Her fırsata yararlı olan her etkinliğe katkı sağlayacağını dile getiren emekli öğretmen Cahit Göncü ise,  “Öğretmenlik Allah’ın bana vermiş olduğu bir lütuftur. Mesleğimi görev olarak görüyorum.  Bu kelimeleri sarf ederken bile duygulanıyorum.  Öğretmenlik ölünceye kadar bitmeyecek. Her fırsatta yararlı olacağım her etkinliğe katkı sağlayacağım. İnsanların faydalanması için Ülkemin faydalanması için her fırsatı değerlendireceğim” diye konuştu.
 
BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum