Şanlıurfa TEM Şubesinden Genç Adımlar Kamp Projesi;

Şanlıurfa TEM Şubesinden Genç Adımlar Kamp Projesi

Şanlıurfa Tem Şube Müdürlüğü'nce "Genç Adımlar Kampa" Projesi...

Şanlıurfa TEM Şube Müdürlüğü'nce "Genç Adımlar Kampa" Projesi kapsamında daha önce kamplara katılma imkanı bulamamış 23 öğrenci için Çanakkale Gezisi düzenlendi.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Terörle Mücadele Daire Başkanlığı Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Şube Müdürlüğü ve Gençlik Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce düzenlenen "Genç Adımlar Kampa" Projesi'nin 5'ncisi gerçekleştirildi.

TEM Şanlıurfa Şube Müdürlüğü de proje kapsamında Şanlıurfa'da lisede eğitim gören ve daha önce bu tür kamplara katılma imkanı bulamamış 23 öğrenci ve 2 personel ile 26 Haziran cumartesi günü Çanakkale'ye gitti. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile koordineli bir şekilde Çanakkale Gençlik Kampı'nda konaklama yapan grup, Emniyet personeli ve Çanakkale Gençlik Kampı'nda görevli rehberler eşliğinde Tarihi Gelibolu Yarımadası'nda bulunan Çanakkale Şehitliği, Anıtlar, Çanakkale/Merkez'de bulunan ASSOS ve Truva Antik Kentlerini gezdi. Ayrıca Gençlik Kampı'nda tiyatro gösterisi, çeşitli etkinlikler düzenlendi ve öğrencilere hediyeler verildi.

Geziye katılan grup bugün kente döndü. 

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum