Şanlıurfa Tanıtım Günleri Ankara da Gerçekleşti;

Şanlıurfa Tanıtım Günleri Ankara da Gerçekleşti

...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin gastronomisini, kültürel zenginliklerini, tarihini, müziğini tanıtmak ve Ankara’da memleket hasreti çeken Şanlıurfalılarla bir araya gelmek için “Şanlıurfa tanıtım günleri” etkinliği düzenledi. 
Ankara’da özel bir otelde düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ak Parti MKK Üyesi ve Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Halil Özcan, Zemzem Gülender Açanal, Mehmet Ali Cevheri, Mehmet Akyürek, Halil Özşavlı, Geçmiş dönem milletvekillerinden Seydi Eyüpoğlu, Mahmut Kaçar, Zülfikar İzol, Yahya Akman, Şanlıurfa il Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, İlçe Belediye Başkanları Metin Baydilli, Mehmet Canpolat, Aslan Ali Bayık, Mehmet Yalçınkaya, Suphi Aksoy, CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık STK temsilcileri, İş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.
 
“ ŞANLIURFA GASTRONOMİSİYLE, TARİHİYLE, MÜZİĞİYLE RAKİPSİZDİR”
Şanlıurfa’ya özgü tirit ikramında bulunulan buluşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül “Şanlıurfa gastronomisiyle, lezzetiyle, tarihiyle, müziğiyle rakipsizdir. Çünkü Şanlıurfa’nın gastronomisi her evin mutfağıdır. Şanlıurfa’nın müziği sıra gecelerini bir konservatuvara çeviren yerlerdir. Göbeklitepe, Balıklıgöl, Urfa Kalesi, Şanlıurfa’ya özgüdür kimse rakip olamaz. Şanlıurfa’yı her platformda her ilde anlatmaya, tanıtmaya misafirlerimizi Şanlıurfa’ya davet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
 
“ŞANLIURFA KÜLTÜREL ZENGİNLİKLERİYLE ÇOK ÖNEMLİ”
Şanlıurfa Vakfı Genel Başkanı Mustafa Kemal Alataş ise “Şanlıurfa Tanıtım Günleri” kapsamında siyaset ve iş dünyasının temsilcileri bir araya geldik. Şanlıurfa kültürel zenginlikleriyle çok önemli, çok değerli, bu etkinliğin düzenlenmesinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımıza da teşekkürlerimizi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.
 
BİHA
 
 


 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum