Karaköprü Köprülü Kavşağı’nda yaya geçidi çıkmazı;

Karaköprü Köprülü Kavşağı’nda yaya geçidi çıkmazı

Karaköprü Köprülü Kavşağı’nda (Çevik Kuvvet) yayalar için yanlış planlanan yol görenleri hayretler içerisinde bırakıyor. ...

Karaköprü Köprülü Kavşağı’nda (Çevik Kuvvet) yayalar için yanlış planlanan yol görenleri hayretler içerisinde bırakıyor.
Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından bölgedeki trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla planladığı Karaköprü Köprülü Kavşağı, uzun zaman sonra tamamlanabildi. Zaman zaman ödenek sıkıntısından dolayı inşaat çalışması durma noktasına gelen ve bu nedenle bir hayli geciken Karaköprü Köprülü Kavşağı, bugün Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun katılımıyla düzenlenen törenle açıldı. Birçok konuda tartışmalara neden olan ve sürekli aksaklıklarla gündeme gelen köprülü kavşak projesinde, bu kez yaya geçidi çıkmazı sorunu yaşandı.
 
BARİYER ŞOKUYLA KARŞILAŞIYORLAR
Güzergâhı kullanacak yayalar için projede beklenen çalışmanın yapılmaması dikkat çekti. Adeta yayaların güvenliğinin hiçe sayıldığı Karaköprü Köprülü Kavşağı’nda, şehir merkezinden Karaköprü istikametine gidip gelen yayalar için yapılan yol tepkilere neden oldu.  Köprü üzerindeki yaya yolunu kullanan vatandaşlar, yolun ortasına doğru ilerlediğinde bariyer şokuyla karşılaşıyor. Çünkü yaya yolu daralıp vatandaşların karşısına bariyer çıkıyor. Bundan dolayı yayalar, bariyer üzerinden atlayıp otomobillerin geçtiği yolu kullanmak zorunda kalıyor. Bu durum yayaların can güvenliğini tehlikeye atmalarına neden olurken, bu yolun biran önce düzeltilmesi için yetkililere çağrıda bulunuldu.
BİHA
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum