Dilan İzol'dan Şenyaşar ailesine destek;

Dilan İzol'dan Şenyaşar ailesine destek

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde silahlı saldırı sonucu ailesini kaybeden Dilan İzol, ‘Adalet’ nöbetini sürdüren Şenyaşar ailesini ziyaret etti. ...

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde silahlı saldırı sonucu ailesini kaybeden Dilan İzol, ‘Adalet’ nöbetini sürdüren Şenyaşar ailesini ziyaret etti.
24 Haziran 2018 genel seçimleri öncesi Suruç ilçesinde AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın korumaları ve yakınları ile Şenyaşar ailesi arasında silahlı kavga yaşanmıştı.  Esnaf Hacı Esvet Şenyaşar, çocukları Adil ve Celal Şenyaşar ile Vekil Yıldız'ın ağabeyi Mehmet Şah Yıldız da olayda hayatını kaybetti.  Yaşanan olayın ardından hakkında yakalama kararı bulunan şüpheli Enver Yıldız ile olayda babası ve kardeşlerini kaybeden, kendisi de yaralanan Fadıl Şenyaşar tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu olayla ilgili “adalet” talep eden anne Emine Şenyaşar ve oğlu Ferit Şenyaşar’ın Urfa Adliyesi önündeki eylemi, 16. gününde devam ediyor. “Çocuklarım için adalet”, “Adalet istiyoruz” ve “Devlet hastanesi önünde katledilen eşim ve çocuklarım için adalet istiyorum” yazılı dövizlerle eylem yapan Şenyaşar ailesine destek ziyareti de sürüyor.
 
İZOL’DAN DESTEK
Şenyaşar’ı son ziyaret eden isim, 15 Haziran 2019 tarihinde Siverek ilçesine bağlı Çeltik mahallesinde arazi anlaşmazlığı gerekçesiyle yapılan silahlı saldırıda annesini, babasını, yengesini ve kuzenini kaybeden, saldırıya da tanıklık eden Dilan İzol oldu. Anne Şenyaşar ile bir süre sohbet eden İzol, yaşanan katliamların benzer olduğunu vurgulayarak, Şenyaşar ailesinin  “Adalet” nöbetini desteklediklerini ifade etti.
BİHA
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum