Şanlıurfaspor’a taraftarlardan anlamlı destek geldi;

Şanlıurfaspor’a taraftarlardan anlamlı destek geldi

63 Fanatikler Derneği ile Şanlı Gençlik Derneği, Şanlıurfaspor’a destek olmak amacıyla çarşamba günü oynanacak Uşakspor maçı için hatıra bileti yaptırdı. ...

63 Fanatikler Derneği ile Şanlı Gençlik Derneği, Şanlıurfaspor’a destek olmak amacıyla çarşamba günü oynanacak Uşakspor maçı için hatıra bileti yaptırdı.
 
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Şanlıurfaspor’a taraftarlardan anlamlı destek geldi. Maddi anlamda zor bir dönemden geçen Urfaspor’a destek olmak için 63 Fanatikler Derneği ile Şanlı Gençlik Derneği, çarşamba günü oynanacak Uşakspor maçı için hatıra bileti hazırlattı. Korona virüsünden dolayı alınan tedbirlerden dolayı statlarda maç izleyemeyen taraftarlar, 10 Liraya satışa sunulan hatıra biletlerinden alarak Urfaspor’a maddi anlamda destek sağlıyorlar.
 
İŞ ADAMLARI DA DESTEK VERİYOR
Bu arada Uşakspor maçının hatıra biletlerine taraftarların yanı sıra iş adamlarının da ilgi gösterdiği öğrenildi. İş Adamı Seydi Kahraman’ın Bin adet, eşi Fatma Çakır Kahraman’ın da 250 adet Uşakspor-Şanlıurfaspor hatıra bileti satın aldığı öğrenildi.
 
ÇİÇEK: HERKESTEN DESTEK BEKLİYORUZ
63 Fanatikler Derneği Başkanı Ali Çiçek, Bizim Haber Ajansı'na (BİHA) yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor’a destek olmak amacıyla Uşakspor maçına özel hatıra bileti oluşturduklarını belirterek, 10 TL’ye satışa sunduklarını söyledi.
İş adamlarından ve tüm Şanlıurfalılardan Sarı-Yeşilli ekibe destek vermeleri için hatıra bileti almalarını öneren Çiçek, “Şanlıurfaspor’a elimizden geldiğince destek veriyoruz. Bu kapsamda hatıra biletleri oluşturduk. Amacımız maddi anlamda zor günler geçiren takımımıza maddi destek sağlamak. Herkesin bu biletlere ilgi göstermesini bekliyoruz” dedi.
BİHA
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum