Savacak Psikolojim Bozuktu Başkan Beyazgül'den özür dilerim;

Savacak Psikolojim Bozuktu Başkan Beyazgül'den özür dilerim

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve oğlu ile ilgili bir takım iddialarda bulunan AK Partili İbrahim Savacak'tan yeni bir hamle geldi. Savacak paylaşımlarını silerek yaptığı açıklama ile Başkan Beyazgül'den özür diledi....

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve oğlu ile ilgili bir takım iddialarda bulunan AK Partili İbrahim Savacak'tan yeni bir hamle geldi. Savacak paylaşımlarını silerek yaptığı açıklama ile Başkan Beyazgül'den özür diledi.

Geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e yönelik olarak yapmış olduğu paylaşımda “Oğlun çuval çuval para götürüyor. Esnaf ekmek götüremiyor. Zalim olma. Beni korkutmaya emek harcama korkutamazsın. Politika mafyacılığı yapma Zeynel Abidin Beyazgül” diyen AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı İl Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Savacak'tan yeni bir paylaşım geldi.

Günlerdir Şanlıurfa kamuoyunda gündemin odağında olan AK Parti Şanlıurfa Kongrelerinde de AK Partili üst yöneticilerin tepkisini açık açık dile getirdiği isim Savacak geri adım attı. Paylaşımları sildiğini duyuran ve o üreçte psikolojisinin bozuk olduğunu dile getiren Savacak özür mesajı yayımladı. Savacak mesajında şu ifadelere yer verdi:


"PSİKOLOJİM YERİNDE DEĞİLDİ"

"Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabım üzerinden yaptığım paylaşımlar dolayısıyla bu açıklamayı yapmak durumunda kaldım.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül ile ilgili yazdığım paylaşımlarım; çevremin ve yakınlarımın baskısı, psikolojimin yerinde olmadığı bir zamanda yapılmıştır. Bu nedenle bir takım algi ve gerçekle alakası olmayan paylaşımlarda bulundum. Yaşanan olay öncesi Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül'e çeşitli kanallar aracılığıyla ulaşmak istedim lakin beni görüştürmediler.

"PAYLAŞIMLARI KALDIRIYORUM"

Sesimi duyurmak amacıyla yaşanan iletişim kopukluğu dolayısıyla yapmış olduğum sosyal medya paylaşımların, gönül verdiğim davam ve çok sevdiğim Büyükşehir Belediye Başkanıma zarar getirdiğini gördüm. Ümmetin umudu, Reisimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevdam dolayısıyla yapmış olduğum paylaşımları sosyal medya hesabımdan kaldırıyorum.

"BAŞKANIMIZDAN ÖZÜR DİLİYORUM"

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül'e yönelik yapmış olduğum paylaşımlar nedeniyle partime olan sevdam, davama olan bağlılığım dolayısıyla başkanımızdan özür diliyorum. Mazlumların umudu, ümmetin umudu, yeni Türkiye'nin mimarı, AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Partiye bağlılığım devam edecek ve bu kutlu yolda yürümeye devam edeceğim.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum