Şanlıurfa'da sanayi üretimine kesinti darbesi!;

Şanlıurfa'da sanayi üretimine kesinti darbesi!

Şanlıurfa'da habersiz yapıldığı iddia edilen elektrik kesintileri nedeniyle Organize Sanayi Bölgesi'nde üretim durdu. Çok sayıda işveren işçilerini geri göndermek zorunda kaldı....

Şanlıurfa'nın elektrik kesintileri ile sınavı devam ediyor.

Yaz kış fark etmeksizin sürekli kesintiler yaşanan kentte bu kez mağduriyet Organize Sanayi Bölgesi'nde yaşandı. İddiaya göre haber verilmeden sabah 06.00'dan itibaren kesintinin yaşandığı sanayi bölgesinde saatler geçmesine rağmen elektrikler gelmeyince işe gelen işçiler saatlerce çalışmadan beklemek zorunda kaldı. Çünkü yapılan aramalarda sürekli enerjinin verileceği belirtildi. Ancak keisntinin 8 saati bulması üzerine işverenler 16:00 / 24:00 vardiyasına gelecek olan işçilerin gelişini de iptal etti.

İşverenlerden biri "Bize elektrik kesilecek diye daha önceden bilgi verilirdi, her fabrikaya kağıtta detaylı şekilde kesinti saatleri yazardı. Biz de elemanlara hatta vardiyalara ona göre izin verirdik ama bugün habersiz kesinti yapıldı. Birazdan enerji vereceğiz diyorlar yaklaşık 8 saattir elektrik yok" diyerek habersiz yapılan kesintilere tepki gösterdi.

ŞANLIURFA TV HABER


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum