Kazada can veren Elif Bereket Türkiye gündeminde!;

Kazada can veren Elif Bereket Türkiye gündeminde!

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçesi'nde aşırı hızla gelen aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden Elif Bereket sosyal medya gündemine taşındı. Genç kız için adalet çağrısı yapılıyor....

Geçtiğimiz günlerde korkunç bir kazada can veren ve hala kentin gündeminde olan 18 yaşındaki Elif Bereket bu kez Türkiye'nin konuştuğu konular arasında yer aldı.

Üniversite sınavlarına hazırlanan 18 yaşındaki Elif Bereket ile kardeşi Yaşar Bereket, 26.01.2021 günü saat:19:05 sıralarında Narlıkuyu Mahallesi Mehmet Hafız Bulvarı üzerinde dershaneden çıkıp evlerine gitmek için yolun karşısına geçmek istikleri sırada aşırı hızla gelen araç genç kıza çarptı. Korkunç kazada Elif metrelerce havaya yükselip yere düştü. Genç kız kaldırıldığı hastaneden hayatını kaybetti. Kazaya sebebiyet veren sürücü Ali Badıllı ise 2 gün sonra gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Elif Bereket'in yakınları ve bazı avukatlar sürücünün gereken cezayı alabilmesi için sosyal medyada çağrılarda bulundu. #Elifbereket , #Elificinadalet hastangleri kullanılarak yapılan destek çağrıları kısa sürede Türkiye gündemine girdi.

Elif Bereket binlerce gönderilen mesajla ülke gündeminde en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

ŞANLIURFA TV HABER


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum