Elif'in mezarına sevdiği yiyecekler konuldu;

Elif'in mezarına sevdiği yiyecekler konuldu

Şanlıurfa'da otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitiren 18 yaşındaki Elif Bereket'in mezarı başına, arkadaşları tarafından sevdiği yiyecekler konuldu....

Karaköprü’de yaşanan olayda, üniversite sınavlarına hazırlanan 18 yaşındaki Elif Bereket ile kardeşi Yaşar Bereket, dershaneden çıkıp evlerine gitmek için yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada, hızla gelen iki otomobilden birisi Elif Bereket'e çarptı, kardeşi Yaşar ise kıl payı kurtuldu. Kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Elif Bereket, Bediüzzaman Aile Mezarlığı’nda toprağa verildi. Genç yaşta yaşamını yitiren Elif’in mezarını ziyaret edenler duygu dolu anlar yaşıyor.

Üniversite hayali kuran Elif’in mezarını ziyaret eden arkadaşları, kabristana çiçekler bırakarak, dualar okudu. Bazı arkadaşları ise, Elif’in çok sevdiği cips ve çikolatalı keklerin de aralarında bulunduğu yiyecekleri mezar başına koydukları görüldü.

Bu arada Elif’in ölümüne neden olduktan sonra olay yerinden kaçan sürücü Ali Badıllı ise, polis tarafından gözaltına alınmış ve ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

ŞANLIURFA TV HABER


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum