Harran Üniversitesi'nin kalite yolculuğu, TSE tarafından tescillendi;

Harran Üniversitesi'nin kalite yolculuğu, TSE tarafından tescillendi

Harran Üniversitesi'nin kalite yolculuğu Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından bir kez daha tescillendi....

Harran Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Eğitim Fakültesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Türk Standartları Enstitüsü denetimlerinden başarıyla geçerek TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgelerini aldı.

Belge takdim törenine, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Demir, TSE Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Rıza Okumuş, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burhan Akpunar ve Kalite Koordinatörü Dilşah Öztürkmen katıldı.

TSE Güneydoğu Bölge Koordinatörü Rıza Okumuş törende yaptığı konuşmada, “Kalite Yönetim Sistemlerinin eğitim kurumlarında uygulanması; bu eğitim kurumlarımızın gelişen çağa, yeni teknolojilere uyum sağlamasında, AR-GE çalışmalarında, verimlilik ve etkinliğin arttırılmasında, doğru, tutarlı değerlendirme yöntemlerinin yerleştirilmesinde önemli faydalar sağlamaktadır” dedi.

Ülkemizin köklü ve güzide üniversitelerinden birisi olan Harran Üniversitesi ile başladıkları kalite yolculuğu sürecinden bugüne geçen süre zarfında önemli mesafeler kat edildiğini belirten Okumuş, asıl sorumluluğun şimdi başladığını ve hep birlikte daha sağlıklı ve kaliteli hizmetler yapmak için daha da sıkı çalışarak, kalite bayrağının ileriye taşınacağını söyledi.

Harran Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik de, TSE'nin standardizasyon ve uygunluk değerlendirme alanındaki çalışmalarının önemine işaret ederek, Harran Üniversitesi’nin idari akademik diğer tüm birimleri için de kalite belgelendirme çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade etti.

Harran Üniversitesinin Türk Standardları Enstitüsü ile çalışmalarının sadece TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistem Belgesi ile sınırlı kalmayacağını vurgulayan Çelik, her konuda iş birliğine hazır olduklarını, nitelikli hizmet sunabilmek için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirtti.

ŞANLIURFA TV HABER


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum