Turizm Geliştirme Ajansı Şanlıurfa Ortak Akıl toplantısı gerçekleşti;

Turizm Geliştirme Ajansı Şanlıurfa Ortak Akıl toplantısı gerçekleşti

Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı ile Tanıtma Genel Müdürlüğü'nün organize ettiği "İller ve Destinasyonlar Tanıtım Çalışması" toplantısı düzenlendi....

Türkiye’nin uluslararası turizm platformlarında tanıtımı amacıyla, destinasyonların profesyonel şekilde belirlenmesi, şehirlerin turizm potansiyellerinin hikâyeleriyle birlikte derlenerek eksik ve ihtiyaçların ilgili birimlere aktarılmasını sağlamak amacıyla düzenlenen toplantıya, Şanlıurfa Vali Yardımcısı İsmail Çetinkaya, TGA Genel Müdür Yardımcısı Ertan Türkmen, TGA İş Geliştirme Müdürü Şebnem Tuna, TGA Bölge Tanıtım Uzmanı Serhan Sarı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Aydın Aslan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Yıldız, Şanlıurfa Turizmi Geliştirme A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Uncu ile turizm sektöründe faaliyet gösteren meslek kuruluşları ile işletme yetkilileri katıldı.

TGA Genel Müdür Yardımcısı Ertan Türkmen’in “İller ve Destinasyonlar Tanıtım Çalışması” konulu sunumunun ardından Vali Yardımcısı İsmail Çetinkaya Şanlıurfa’da turizm adına yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Toplantı, katılımcıların sorularının cevaplanması ve yapılan istişarelerin ardından sona erdi.

ŞANLIURFA TV HABER


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum