Viranşehir Belediyesi yardıma muhtaç aileye el uzattı;

Viranşehir Belediyesi yardıma muhtaç aileye el uzattı

Viranşehir'de yerel gazetelerin gündeme getirdiği Suriyeli aileye Viranşehir Belediyesi el uzattı....

Eşinin vefatı üzerine 3 öksüz çocuğu ile ortada kalan aileye, Belediye Başkanı Salih Ekinci sahip çıktı. Aileye ev kiralayan Ekinci, ailenin tüm ihtiyaçlarını da karşıladı. Davut ailesini yeni evinde ziyaret eden Ekinci, aileye destek sözü verdi.

Hem insani hem de sosyal belediyecilik şiarı ile toplumun tüm kesimlerine dokunmayı hedef edindiklerini aktaran Ekinci, "Belki de yaşamınızda yapacağınız en anlamlı işlerinden biri yoksula ve kimsesizlere destek olmaktır. Davut ailesinin yanında olmak mutlu olmamıza kapı aralamıştır. Bugün bu ailemizi ziyaret edip bir nebze olsun katkıda bulunduk. Masum yavrularımızın başını okşadık. Bu tür durumda olan kardeşlerimize karşı toplumsal duyarlılık herkesin görevidir” dedi.

Maddi imkansızlıklar nedeniyle zor durumda olduklarını dile getiren baba Firaz Davut, eşinin vefatı ile hayatlarının daha da zorlaştığını anlattı. Öksüz çocuklarının bakımı, beslenmesi ve sağlığı ile ilgilenme imkanı olmadığını dile getiren Firaz, barınacak imkanlarının da kalmadığını söyledi. Firaz, "Eşim vefat etti. Üç çocuğum ile ortada kaldım. Barındığım evin sahibi sağ olsun benden kira almadı. Ancak sağlıksız bir ortamda yaşamak zor oldu. Çocuklarımın ihtiyaçlarını karşılayamaz oldum. Gazeteciler haber yaptı. Belediye başkanımız bize babalık yaptı. Allah razı olsun. Bugün çok mutluyuz" ifadelerini kulandı.

ŞANLIURFA TV HABER


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum