Şanlıurfa'da Elif'i öldüren sürücü aranıyor;

Şanlıurfa'da Elif'i öldüren sürücü aranıyor

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçesinde, 18 yaşındaki Elif Bereket'e çarparak ölümüne sebep olduktan sonra kaçan otomobil sürücüsü polis tarafından aranıyor.  ...

Kaza, önceki gün akşam saatlerinde Karaköprü ilçesindeki 35 metre yol üzeri Mehmet Hafız Bulvarı'nda yaşanmıştı. Üniversite sınavlarına hazırlanan Elif Bereket ile kardeşi Yaşar Bereket, dershaneden çıkıp evlerine gitmek için yolun karşısına geçmek istedi. Bu esnada hızla gelen iki otomobilden birisi Elif Bereket’e çarptı, yanındaki kardeşi ise kazadan kıl payı kurtuldu. Çarpmanın etkisiyle metrelerce havalanarak yola savrulan Elif, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

CİNAYET BÜRO AMİRLİĞİ TESPİT ETTİ

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, genç kızın ölümüne neden olan şoförün yakalanması için çalışma başlattı. Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada, kazanın meydana geldiği bölgede kamera görüntüleri polis tarafından incelenmeye alındı. Yapılan çalışma sonucunda, aracın modeli ve plakası ile sürücünün kimliğinin tespit edildiği öğrenildi. Emniyet güçleri, kayıplara karışan sürücünün yakalanması için operasyonlarını sürdürüyor.

ŞANLIURFA TV HABER


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum