Suruç'ta tüp patladı: Uzman çavuş ve çocuğu hayatını kaybetti;

Suruç'ta tüp patladı: Uzman çavuş ve çocuğu hayatını kaybetti

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesinde bir dairede meydana gelen tüp patlamasında jandarma uzman çavuş Kaan Can Serpinli ile 4 aylık oğlu Asil Göktuğ Serpinli yaşamını yitirirken, eşi ve bir çocuğu ise ağır yaralandı....

Olay, dün gece geç saatlerinde İsmetpaşa Caddesi Barış Mahallesinde meydana geldi. 6 katlı binanın en üst katında yaşayan jandarma uzman çavuş Kaan Can Serpinli, ısınmak için kullandığı tüplü sobadan gaz sızmaya başladı. Kısa süre sonra kullanılan tüp patladı ve evde yangın çıktı. Patlama sesinin duyulmasının ardından vatandaşlar tarafından olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri çağrıldı. İhbar üzerine olay yerine giden itfaiye ekipleri, alev alan evde yangına müdahale etti. Yangını kontrol altına alan ekipler, içeride bulunan anne, baba ve 2 çocuğu kurtarmaya çalıştı. Alevlerin arasından çıkartılan Jandarma Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli ve eşi ile 2 çocuğu, ambulanslarla Suruç Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan Uzman Jandarma Çavuş Kaan Can Serpinli ile 4 aylık oğlu Asil Göktuğ Serpinli, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Anne ve kızın tedavisi ise halen devam ediyor.

ŞANLIURFA TV HABER


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum