Şanlıurfa girişinde yakalanan 4 dolandırıcı tutuklandı;

Şanlıurfa girişinde yakalanan 4 dolandırıcı tutuklandı

Konya'da telefonda kendilerini polis ve savcı gibi tanıtıp yaşlı kadının para ve ziynet eşyasını aldıkları iddiasıyla Şanlıurfa girişinde yakalanan 5 zanlıdan 4'ü tutuklandı....

Konya'da yalnız yaşayan 69 yaşındaki Birsen D.'yi telefonla arayan ve kendilerini polis-savcı olarak tanıtan kişiler, Birsen D.'nin adının FETÖ soruşturmasına karıştığını söyledi.

Bunun üzerine evine giden dolandırıcılara 150 bin lira değerindeki ziynet eşyası ile 7 bin lira veren kadın, sabah saatlerinde yanına gelen kızına olayı anlatması üzerine dolandırıldığını anladı. İhbarın ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Yapılan inceleme ile şüphelilerinin kentten ayrılarak otomobille Şanlıurfa'ya gittikleri tespit edildi. Şanlıurfa'daki ekiplerle yürütülen çalışma sonucu zanlıların kaçtığı otomobil kent girişinde durduruldu. Araçta bulunan Salih G. (57) ve Salih K. (66) ile Suriye uyruklu Mervan M, (24) Muhammed E. (24) ve Hüseyin D'yi (30) gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Salih G. ile Mervan M, Muhammed E. ve Hüseyin D. çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Salih K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ŞANLIURFA TV HABER


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum