Şanlıurfa'da bir vatandaş bozuk yollara isyan etti;

Şanlıurfa'da bir vatandaş bozuk yollara isyan etti

Harran ilçesine bağlı Küçükyıldız ile Yenice arasındaki yolun bozuk olduğunu iddia eden bir vatandaş, çektiği video ile yetkililere seslendi: Allah'a havale ediyorum....

Şanlıurfa’da bir vatandaş çektiği video ile bozuk yol durumuna isyan etti.

Yolculuk esnasında cep telefonu ile yolu çeken ve yolun çok kötü olduğunu iddia eden vatandaş, tepkisini dile getirdi.

Harran ilçesine bağlı Küçükyıldız ile Yenice arasındaki yolun bozuk olduğunu aktaran vatandaş, yetkililere seslenerek, “Allah’a havale ediyorum” dedi.

Yollar konusunda büyük sorunlar yaşandığını ancak bir türlü sorun bulunamadığını aktaran vatandaş, “Geçen sene Kaymaklı ile Yenice arasındaki yolu paylaşmıştım, bugün ise Küçükyıldız ile Yenice arasındaki yolu paylaşıyorum. Bakın bu çakılları görün. Buraların muhtarlarının, Küçükyıldızından Büyükyıldızına, Yenice, Demirli Köyü, Türkoğlu buraların muhtarlarının çalışması hiçbir şeye yaramaz. Kendi gücü nispetinde fedakarlıklar yapıyor. Ama arkasındaki belediye başkanları, rey için muhtarların peşine düşenler, milletvekilleri buralarda yemek yiyip, dertlerini dinledik derler. Yolların bozukluğu kaldıkça kalıyor. Buradaki seçmene de sesleniyorum. Dürüst kimse oyunuzu ona verin. Milletvekilleri de muhtarların iyi niyetlerini kullanarak tekrardan Urfa’ya gönderiyor. Bakın bu yol sizin köylerinizde yok Sayın Halil Özcan milletvekilim, Sayın Ahmet Akay vekilim. Bu insanların hepsinin günahı sizin boynunuza. Ben kendim hakkımı helal etmiyorum, sebebi kim olursa olsun. Aracım bir iki gelişten sonra tamire giriyor, para ödüyorum. Yazık günah insanlara. İnsan yaya halde bile geçemiyor buradan. Kim sebep oluyorsa olmamasına, bütün milletim adına Allah’a havale ediyorum” ifadelerini kullandı.

İşte vatandaşın isyan ettiği o anlar:


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum