Ekinci, yöresel kıyafetler eşliğinde tenisle tanışan köyü ziyaret etti!;

Ekinci, yöresel kıyafetler eşliğinde tenisle tanışan köyü ziyaret etti!

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 'Tenisle tanışan köylüler kendi imkânlarıyla yaptıkları kortta raket sallıyor' haberi ile Türkiye gündemine oturan köyü ziyaret etti....

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, belediye meclis üyeleri ile "İlk kez tenisle tanışan köylüler kendi imkânlarıyla yaptıkları kortta raket sallıyor" haberi ile gündeme oturan İlçenin Sarıbal Kırsal Mahallesini ziyaret etti.

Projenin mimarı Sarıbal Ortaokulu Beden Öğretmeni Yusuf Avcıbaşı’ndan bilgi alan Ekinci, ilçenin spor faaliyetleriyle gündeme oturmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Haberin ulusal basına yansımasıyla Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile telefonda görüştüğünü aktaran Ekinci, Viranşehir'deki görüntülerin Bakan Kasapoğlu'nu çok memnun ettiğini söyledi.
Kasapoğlu'nun köydeki eksikliklerin en kısa sürede tamamlanıp, çiçeği burnunda sporcularla güzel bir turnuva düzenlemek istediğini aktaran Ekinci, belediye olarak üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını kaydetti. Bakanın köylülere tenis kortu tesisinin sözünü verdiğini anlatan Ekinci, yapılacak çok amaçlı tesisin şimdiden mahalle sakinlerine hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Genç bir nüfusa sahip ilçenin son bir yılda çağ atladığını ifade eden Ekinci, son bir ay içerisinde ilçede temeli atılan gençlik merkezi, yarı olimpik yüzme havuzu ve sentetik halı saha spor tesislerine dikkat çekti. Projenin mimarı Avcıbaşı'nı tebrik eden Ekinci, projeleri imkanları çerçevesinde her zaman destekleyeceklerinin altını çizdi.

Ekinci, daha sonra köylülerle tenis maçı yaptı.

ŞANLIURFA TV HABER


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum