Siverek'te sağlık çalışanlarına karanfilli destek;

Siverek'te sağlık çalışanlarına karanfilli destek

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ve AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanlığı sağlık çalışanlarını ziyaret ederek karanfil dağıttı....

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları İl Başkanı Demet Saatçı Güven, AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Remziye Kışlar ve beraberindekiler Siverek Devlet Hastanesi koronavirüs servisinde görev yapan çalışanlara karanfil takdim ederek fedakarlıkları için teşekkür etti.

Koronavirüs sürecinde sağlık çalışanlarının büyük bir özveriyle görev yaptıklarını dile getiren Belediye Başkanı Ayşe Çakmak,“Kadın kolları başkanımızla birlikte görevi başında bulunan bizlerin baştacı olan sağlık çalışanlarımızın moral ve motivasyonlarını üst seviyede tutmak adına ziyaret edip karanfil verdik. Sağlık çalışanlarımızın hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz, onlar bizim her zaman gizli kahramanımız olmuşlardır.Bu süreçte çok zor bir görev yürütüyorlar, kendilerine sağlıklı çalışmalar diliyorum. Allah sağlık çalışanlarımızı başımızdan eksik etmesin” dedi.

ŞANLIURFA TV HABER


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum