Akbulut: Bir aylık da olsa ödeme yapılmasını talep ediyoruz;

Akbulut: Bir aylık da olsa ödeme yapılmasını talep ediyoruz

Büro Memur-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Fethi Akbulut, "Hükümetimizden kamu personeli olarak özellikle Büro Memur-Sen olarak memur çalışanlarımıza en azından bir aylık da olsa ödeme yapılmasını talep ediyoruz" dedi....

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs birçok sektörü ve kurumu olumsuz etkiledi.

Pandemi döneminde devlet tarafından birçok kurum ve esnafa destek verirlirken bu desteğin memurlara da yapılmasını talep eden Büro Memur-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Fethi Akbulut, “Yaklaşık bir yıldır dünyada ve ülkemizde maalesef koornavirüs salgını halen devam etmektedir. Bu konuda özellikle memurlarımız canla başla çalışmaktadır. Birçok vatandaşımıza bu konuda yardımcı olmaktadır. Hükümetimiz birçok esnafa ve birçok yere iyileştirme adı altında yardımda bulunmuştur. Bizde kamu personeli, kamu çalışanları olarak özellikle Büro MEMUR-SEN olarak memur çalışanlarımıza en azından bir aylık da olsa ödeme yapılmasını talep ediyoruz. Ek ödemenin bir aylık da olsa ödeme yapılmasını talep ediyoruz. Canla başla çalışan memurlarımıza bir katkısı olacaktır. Özellikle yapılandırma dönemi olsun ve diğer dönemlerde İŞKUR, Sosyal Güvenlik Kurumu ve maliye çalışanlarımız şuan yoğun bir şekilde çalışmaktadırlar. Özellikle hükümetimizden bu konuda memurlarımıza bir aylıkta olsa ek ödemenin yapılmasını talep ediyoruz.

Birçok kurumumuzda sabah saat 10: 00 akşam 16.00 saatleri arasında mesai yapıyor. Maliye Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu ve İŞKUR, sabah saat 08.00 ve akşam 17.00 ful mesai yapmaktadır. Bunlar için hakikaten çok zor geçiyor. Pandemi süreci canla başla çalışan memurlarımıza hükümetimizden bir aylıkta olsa bunlara ek ücret talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ŞANLIURFA TV HABER


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum