Şanlıurfa Sağlık Müdüründen Şehir Hastanesi Açıklaması;

Şanlıurfa Sağlık Müdüründen Şehir Hastanesi Açıklaması

Şanlıurfa Şehir Hastanesi Zemin Çalışması.....

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Şanlıurfa'nın kanayan yarası olan ve yıllardır tamamlanması beklenen şehir hastanesine yönelik yaptığı açıklama sonrası İl Sağlık Müdürü Emre Erkuş, alanda incelemelerde bulundu.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Diyarbakır’da gerçekleştirilen Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa, Batman, Siirt ve Şırnak ilinin ele alındığı Bölge Değerlendirme Toplantısı düzenledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı toplantı ile  Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa, Batman, Siirt ve Şırnak'a yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Emre Erkuş'un yanı sıra birçok müdür, başhekim ve saha koordinatörlerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda Güneydoğu’da 6 kentte inşa edilecek hastanelerin detaylarını aktaran Koca, Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin inşaatına en kısa sürede başlayacaklarını duyurdu.

Bakan Koca'nın açıklaması sonrası sosyal medyadan paylaşım yapan İl Sağlık Müdürü Erkuş ise 2023 öncesi şehir hastanesinin hizmete açılacağını duyurdu. Bu açıklamasından sonra şehir hastanesinin yapıldığı alana giden Erkuş, çalışmaları inceledi.

Erkuş, inşaat alanında yaklaşık 1 aydır devam eden sondaj ve zemin etüdünde bugün 41'inci ve sonuncu sondajın da yapılması ile işlemin biteceğini belirtti.

Özlem DİKMEN-BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum