Şanlıurfa Vefa Grubunda Eğitim Çalışanları Ödüllendirilecek;

Şanlıurfa Vefa Grubunda Eğitim Çalışanları Ödüllendirilecek

URFA'DA VEFA GRUBUNDAKİ EĞİTİM ÇALIŞANLARI ÖDÜLLENDİRİLECEK...

Urfa Valisi ile eğitim camiasının salgın sürecindeki sorunlarını görüşmek için biraraya gelen Eğitim-Bir-Sen temsilcileri görüşme sonunda valinin aldığı kararları açıkladı.

Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa İl Temsilcisi İbrahim Coşkun ile beraberindeki heyet Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ile görüştü. 

Görüşmede Şanlıurfa il genelinde devam eden filyasyon çalışmasında görev verilen eğitim çalışanı, sağlık, diyanet ve işkur personelinin genel sıkıntıları Vali Erine aktarıldı. Heyet, okul yöneticilerinin filyasyon çalışmalarının öneminin farkında olduklarını ve ulusal bir sorun olan pandemi sürecinde sorumluluk almaktan çekinmeyeceklerini ifade etti. Uygulamada yaşanan aksaklıkların ve yetki karmaşasının bu ulvi göreve gölge düşürmesini istemediklerine vurgu yapan heyet, sorunları örneklerle de aktardı.

Valinin konuya hassasiyet ile yaklaştığını belirten sendika Valinin görüşmede yaptığı açıklamaları ve aldığı kararları duyurdu. Vali Erin heyete sürecin hassasiyetine binaen filyasyon çalışmalarına çok önem verdiklerini ve bu süreçte eğitim camiasının göstermiş olduğu özveriden haberdar olduğunu ifade etti. Tüm eğitim camiasına teşekkür eden Vali Erin, görüşmenin sonunda talepler ile ilgili şu talimatları verdi:

1- Daha önceden sosyal vefa gruplarında görev alan tüm çalışanlarımızın başarı belgesi ile taltif edilmesi
2- Filyasyon ekiplerinde görev alan çalışanlarımızın da taltif edilmesi için çalışma başlatılması
3- Filyasyon, denetim ve şok ekiplerinde görev alan arkadaşlarımızın belirli bir sıra ile değiştirilerek görevlendirmelerin adil bir şekilde yapılması
4- Farklı müdürlüklere bağlı olarak çalışan arkadaşlarımızın yetki karmaşasının giderilmesi için İl Sağlık Müdürlüğünce çalışma yapılması.
5- Yüz yüze eğitimin başlaması durumunda eğitim çalışanlarının görevlendirilmesinin yeniden değerlendirilmesi...


"KURALLARA RİAYET EDELİM"

Sendikadan yapılan açıklamada kurallara uyulması yönünde şu uyarı da yer aldı:

"Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de güncelliğini koruyan pandemi dönemimin ilk kahramanları olan sağlık çalışanlarıyla beraber eğitim çalışanlarının her şartta öğrencilerimize ulaşma çabası takdire şayandır. Sorun küresel çözüm ulusal sloganıyla pandemi sürecini tüm memurlarımızın ve vatandaşlarımızın desteğiyle atlatacağımıza olan inancımız tamdır. Maske, mesafe ve  hijyen kurallarına riayet ederek kendimizi ve sevdiklerimizi korumalıyız."

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum