Eyyübiye'de Talepler Yerinde Çözüme Kavuşuyor;

Eyyübiye'de Talepler Yerinde Çözüme Kavuşuyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş esnafları ziyaret edip yerinde sorunları çözüyor...

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor. Sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilen ziyaretlerde esnaf ve vatandaşın talepleri yerinde çözüme kavuşturuluyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnaf ve vatandaşın taleplerini çözüme kavuşturuluyor.

Esnaf  ve vatandaş ziyaretleriyle halkın arasında olup, talep, istek ve sorunları yerinde dinleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un son durağı, Haleplibahçe mahallesi oldu.

Beraberinde Meclis üyesi Hasan Karataş ve Haleplibahçe Mahalle Muhtarı Feviz Kızılelma ile birlikte mahalleye inen Kuş, esnaf ve vatandaşlarla görüşüp, taleplerini yerinde dinledi. Kendisine iletilen taleplerin çözümü için ilgililere talimat veren Kuş, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bununla da yetinmeyen Kuş, Eyyübiye Belediyesi Turkuaz Masada da telefonlara cevap verip, vatandaşların taleplerini kendisi dinledi. Kuş’u telefonun başında taleplerini alırken duyan vatandaşlar da Kuş’a teşekkür etti.

Esnaf ve vatandaşlarla olmaya devam edeceklerini belirten Kuş, “ İlçemizi birlikte yönetmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum