Trambüs ve Şanlıurfaspor açıklaması;

Trambüs ve Şanlıurfaspor açıklaması

Başkan Beyazgül Trambüs ve Şanlıurfaspor ile ilgili açıklama yaptı...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında trambüsün gündeme gelmesi üzerine açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, "Yeniden bunun düzenlenmesi için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantılarının ilk birleşimi bugün gerçekleşti.

Toplantı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Mehmet Akif İnan Konferans Salonu'nda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül başkanlığında yapıldı. Mecliste, açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerine geçildi.

BEYAZGÜL: ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Gündemde ilk olarak meclis üyelerinin dilek ve temennilerini dinleyen Beyazgül, trambüsün akıbeti ile ilgili gelen bir soruya şu cevabı verdi:

"Bu konuda biz ihalemizi yaptık ancak ihale uygun olmadığı için iptal ettik. Yeniden bunun düzenlenmesi için çalışmalarımız devam ediyor."

'ŞANLIURFASPOR İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK'

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından da matematiksel olarak küme düştüğü açıklanan Şanlıurfaspor'a yönelik de açıklama yapan Beyazgül, "Şanlıurfa geçmişten buyana bir takım yöneticilerimizin fedakarlığıyla yoluna devam etmiş. Biz bu arkadaşlarımıza baştan beri şunu söylüyoruz. 'Ne kadar borçlandınız, ne kadar alacak vereceğiniz var?' En son biz futbol federasyonundan randevu aldık. 'Gelin bu sorunu Urfa’yla, STK’larıyla, yetkililerimizle, muhalefetle, partilerimizle beraber çözüm üretelim, masanın etrafında hepimiz olalım' dedik. Bütün bunlara gerek ilçe belediyelerimiz, gerekse büyükşehir belediyesi olarak gereken yardımı fazlasıyla yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Bunu başka türlü çözmek mümkün değil. Şimdi büyükşehrin belediye başkanı olarak şahsen kimseyi suçlamamak adına bugüne kadar konuşmadım. Konuşmakta hoşuma gitmiyor. Ben bunu yaptım, sen yapmadın, şu şunu yaptı, bu bunu yapmadı. Biz bunu hiçbir zaman kullanmadık. Biri gelsin desin ki, başkanım sizden bunu talep ettik, siz de yapmadınız. Mümkün değil" ifadelerini kullandı.

Meclis üyelerinin sorularının yanıtlanması sonrası Meclis'in ilk oturumu sona erdi.

Özlem DİKMEN-AJANSURFA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum