Şanlıurfa Bahçelievlerde Otopark Sorunu Çözecek Proje Onaylandı;

Şanlıurfa Bahçelievlerde Otopark Sorunu Çözecek Proje Onaylandı

Bahçelievler'deki en önemli sorunlardan biri olan otopark konusunda adım atıldı. Bölgedeki üçgen parkın yerine 2 katlı otopark yapılacağı öğrenildi....

Şanlıurfa'nın en önemli sorunlarının başında trafik konusu geliyor. Özellikle Haliliye İlçesindeki Bahçelievler bölgesinde yaşanan trafik ve otopark sıkıntısı gün be gün artarken, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal'dan müjdeli haber geldi.

 

Sosyal medya hesabında bir açıklama yapan Vekil Açanal, bölgedeki otopark sorununun çözümü için sunulan projenin onaylandığını duyurdu. 

Bahçelievler'deki üçgen parkın yerine 2 katlı otopark ve üzerine de gençlik merkezi ile kitap kafe yapılacağını açıklayan Vekil Açanal, bu sayede semtin rahatlayacağını dile getirdi.

Vekil Açanal, açıklamasında şu sözlere yer verdi: 

"Şanlıurfa'da 35 yıldır eczacı olduğum Bahçelievler'e hayırlı olsun. Girişimlerimiz sonucu bakanımız projeyi onayladı. Üçgen Park yerine 2 katlı otopark ve üzerine Gençlik Merkezi ile Kitap Kafe yapılacak. Trafik rahatlayacak, gençlerimiz faydalanacak, semtimiz ferahlayacak."

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum