Mahmut Polat; Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanlığına Aday Oldu;

Mahmut Polat; Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanlığına Aday Oldu

Mahmut Nedim Polat AK Parti Karaköprü ilçe başkanlığına aday oldu...

Karaköprü`de sevilen ve yaptığı çalışmaları ile takdir toplayan İş İnsanı Mahmut Nedim Polat, AK parti Karaköprü ilçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımla istifa ettiğini duyurdu. Canbek, istifasını “AK Parti Karaköprü İlçe Başkanlığı görevimi genel merkezimizle yapmış olduğumuz istişareler neticesinde bugün itibariyle tamamlamış bulunmaktayım” sözleriyle açıklamıştı.


Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanlığı’nda yeni bir dönem başlayacak. Partide yaşanan görev değişikliği ile birlikte, ilçe başkanlığına deneyimli siyasetçi Mahmut Nedim Polat başvuru yaptı. Polat yaptığı açıklamada, Tek derdimiz tek düşüncemiz yaşayıp büyüdüğüm ve sokak sokak cadde cadde bildiğim halkımızın isteklerini ve ihtiyaçlarını gidermek için bütünleştirici bir isim olduğumu düşünüyorum.

Deneyimli bir siyasetçi olarak Karaköprü`müzün eksiklerini biliyorum ve halkla iç içe amaç hizmet anlayışıyla bir yönetim sergileyeceğiz.


AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) tarafından alınan kararla, Karaköprü ilçe başkanı atanacak. Polat, daha önce Şanlıurfa Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı, Karaköprü Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan aday adayı ve Ak Parti Belediye Meclis Üyeliği başvurusu yapmıştı. Başkanlık görevi tevdi edilirse, siyasi hayatında edindiği deneyim ve bilgi birikimi ile partiye yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum