Şanlıurfa'daki Okul Güvenliği ve Asayiş için Harekete Geçildi;

Şanlıurfa'daki Okul Güvenliği ve Asayiş için Harekete Geçildi

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, okulların güvenliği sağlayan Emniyet ve jandarma personellerle bir araya geldi....

Vali Şıldak: Okul güvenliği ve asayiş için harekete geçtik

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, şehrin genel güvenlik konularını ve özellikle okulların güvenliğini sağlamak amacıyla Emniyet ve Jandarma personeli ile bir araya geldi.

Vali Şıldak başkanlığında gerçekleştirilen toplantı, Şanlıurfa Valiliği toplantı salonunda İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğündeki ilgili birim amirlerinin katılımıyla yapıldı.

Toplantıda, özellikle okulların çevresinde güvenliği tehdit eden unsurların bertaraf edilmesi, çocukların ve eğitim camiasının güvenliğinin en üst düzeyde sağlanması konularında alınan tedbirler gözden geçirildi. Şanlıurfa genelinde eğitim alanında yürütülen güvenlik çalışmaları masaya yatırıldı ve gelecekte atılacak adımlar planlandı.

Toplantının ardından sosyal medya platformu X üzerinden bir paylaşımda bulunan Vali Şıldak, şu ifadeleri kullandı: “Okullarımızda güvenliği sağlayan Emniyet ve Jandarma personelimizle bir araya geldik. Okullarımızın çevresinin her tür suç unsurundan arındırılması konusundaki hassasiyetimizi ve beklentilerimizi ilettik.”

Vali Şıldak, okullara yönelik yapılan bu güvenlik toplantısının ardından Emniyet ve Jandarma Asayiş Birim müdürleriyle de bir araya geldi. Bu toplantıda, şehirde huzur ve güvenliğin daha da güçlendirilmesi, özellikle aranan kişilerin yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar değerlendirildi.

Vali Şıldak, bu toplantının ardından da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak şu ifadeleri kullandı: “Emniyet ve Jandarma Asayiş Birimlerimiz ile bir araya geldik. Şanlıurfa'da huzurun ve güvenliğin daha da güçlendirilmesi için aranan kişilerin yakalanmasına yönelik yürüttüğümüz çalışmaları değerlendirdik.”

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum