Şanlıurfaspor, Yeni Malatyaspor Maçı;

Şanlıurfaspor, Yeni Malatyaspor Maçı

Şanlıurfaspor Trendyol 1. Ligin 8. Haftasında sahasında Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. Kritik karşılaşma önce Aly Malle’nin takıma dönmesi yüzleri güldürdü....


Trendyol 1. Ligin 8. Hafta mücadelesinde Şanlıurfaspor, 11 Nisan  Stadyumunda Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek.


Karşılaşmayı Balıkesir bölgesi hakemlerinden Adnan Deniz Kayatepe yönetecek. Kayatepe’nin yardımcılığını Mahmut Gülle ve Yusuf Susuz yapacak. Dördüncü hakem Tolga Akbaba oldu.

Saat 19.00’da başlayacak mücadele beIN SPORTS 2, TABİİ’den şifresiz olarak canlı yayınlanacak. Şanlıurfaspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Kocaelispor ile 0-0 berabere kalmıştı.

ALY MALLE’DEN SEVİNDİREN HABER

Şanlıurfaspor’un en önemli oyuncularının başında gelen  Aly Malle   Fatih Karagümrük maçında direkt olarak kırmızı kart görmüştü. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Malle’ye 2 maç men cezası vermişti.


Şanlıurfaspor’un itirazları sonrası PFDK Aly Malle’nin cezasını 1 maça indirdi. Takım en skorer oyuncusu olan Malle bu durumda Teknik Direktör Erkan Sözeri’nin forma şansı vermesi dahilinde Yeni Malatyaspor karşısında sahada olabilecek.  


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum