Urfa'da Mahalle Muhtarından Ailelere Kritik Uyarı..!;

Urfa'da Mahalle Muhtarından Ailelere Kritik Uyarı..!

Şanlıurfa'nın merkezi sayılan Bahçelievler Şair Şevket Mahallesi muhtarından uyarı; Çocuklarınızı takibe alın..!...

Haliliye ilçesine bağlı Şair Şevket Mahallesi Muhtarı Ahmet Altun, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla uyuşturucu kullanımına ilişkin önemli uyarılarda bulundu.

Şair Şevket Mahallesi Muhtarı Ahmet Altun, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla uyuşturucu kullanımına ilişkin önemli uyarılarda bulundu. Mahallesinde günlük kiraya verilen evlerin ve uyuşturucu ile mücadelenin üzerinde durulması gereken konular olduğuna dikkat çeken Altun, özellikle bir binanın çatı katının uyuşturucu kullananların buluşma noktası haline geldiğini belirtti.

Altun, ailelere seslenerek çocuklarının davranışlarındaki değişimlere dikkat etmeleri gerektiğini vurguladı. "Şanlıurfa halkı, sizden ricam çocuklarınızı takibe alın, kullanım yaşı çok düştü. Yazık ziyan olmasınlar," ifadelerini kullanan Altun, uyuşturucu ile mücadelede daha güçlü adımlar atılacağını da belirtti.

Mahalledeki metruk yapıların yıkımı için çalışmaların devam edeceğini ifade eden Altun, ailelerin çocuklarında uyuşturucu kullanımına dair herhangi bir değişiklik fark etmeleri halinde muhtarlığa başvurmaktan çekinmemeleri gerektiğini söyledi. Altun, bu yapıları ortadan kaldırarak uyuşturucu madde kullanımının önüne geçilmesi için adımlar atılacağını dile getirdi.

Kaynak: urfadeğişim

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum