Şanlıurfa Hava Durumu Meteoroloji Uyardı 2 Gün Sürecek;

Şanlıurfa Hava Durumu Meteoroloji Uyardı 2 Gün Sürecek

Şanlıurfa'da hava durumu : 2 gün sürecek,kuvvetli geliyor...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa geneli için 19 Eylül Perşembe ve 22 Eylül Pazar günü serin ve yağışlı havanın etkisine gireceğini belirterek, vatandaşların sağanak yağışa karşı duyarlı olmaları uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 19-23 Eylül 2024 tarihlerine ilişkin hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre 19 Eylül Perşembe günü ile 22 Eylül Pazar günü arasında Şanlıurfa genelinde, gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıklar, mevsim normallerinde seyrediyor.

Meteoroloji, Şanlıurfa genelinde 19 Eylül Perşembe ve 22 Eylül Pazar günlerinde gök gürültülü sağanak yağışların beklendiği belirtildi. Öte yandan meteoroloji yağışlar, ani sel, su baskını, yağış sırasında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara neden olabileceği konusunda vatandaşlar uyardı.

Şanlıurfa'da Hava Durumu 2 Gün sürecek Yağmur...

Şanlıurfa'da hava durumu şu şekilde tahmin ediliyor:

19 Eylül Perşembe günü urfa hava durumu, sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 21 derece, en yüksek sıcaklık ise 31 derece olacak.

20 Eylül Cuma günü Şanlıurfa'nın hava durumu, hava parçalı bulutlu olacak. En düşük sıcaklık 20 derece, en yüksek sıcaklık 30 derece olarak tahmin ediliyor.

21 Eylül Cumartesi günü Urfa'nın hava durumu, hava parçalı bulutlu olacak. En düşük sıcaklık 20 derece, en yüksek sıcaklık 30 derece olması tahmin ediliyor.

22 Eylül Pazar günü Şanlıurfa'da hava durumu, hava gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. En düşük sıcaklık 19 derece, en yüksek sıcaklık ise 26 derece olarak tahmin ediliyor.

23 Eylül Pazartesi günü ise parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 18 derece, en yüksek sıcaklık ise 27 derece olarak öngörülüyor.

Kaynak: urfanatikgazete

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum