Şanlıurfa'lı Öğrenciler Polis Ekipleriyle Güvende;

Şanlıurfa'lı Öğrenciler Polis Ekipleriyle Güvende

Şanlıurfa’da okullarda öğrenciler polis ekipleriyle güvende...

Şanlıurfa merkez ve 13 ilçesinde polis ekipleri 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılının açılması ile birlikte il genelinde 9 Eylül’de başlayan okul önlerinde ve etrafındaki güvenlik önlemini gece geç saatlere kadar devam etti.

Okul önleri ve yakın çevresinde öğrencilerin kötü alışkanlıklar edinmesine veya suça sürüklenmesine vesile olabilecek alkol, sigara, açık sigara, tütün ve benzeri maddeler ile kesici, delici, yaralayıcı unsurların satılmasını engellemek ve servis araçlarının trafik kurallarına riayetinin sağlaması amacıyla Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde eş zamanlı uygulamalar yapıldı.

Polis ekipleri tarafından sabah 07.30 ile akşam 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilen denetimlerde; yüzlerce okul çevresinde onlarca polisin katılımıyla iş yeri, okul yanı park denetlendi, yüzlerce kişinin GBT sorgusu yapıldı ve yüzlerce öğrenci servis aracı kontrol edildi.


Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü okul servis araçlarına yönelik denetimlerin eğitim/ öğretim dönemi boyunca artarak devam edeceğini belirtti.

Kaynak: urfanatikgazete

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum