Haliliye Üniversite Tercih Masasında Gençleri Yalnız Bırakmıyor;

Haliliye Üniversite Tercih Masasında Gençleri Yalnız Bırakmıyor

Haliliye Belediyesi tercih destek merkezi ile gençlerin yanında Gençlerin üniversiteye hazırlanması için tüm imkanlarını seferber eden Haliliye Belediyesi, öğrencileri tercih aşamasında yalnız bırakmıyor....


Gençlerin üniversiteye hazırlanması için tüm imkanlarını seferber eden Haliliye Belediyesi, öğrencileri tercih aşamasında yalnız bırakmıyor. Gençlerin doğru yönlendirilmesi için oluşturulan Tercih Destek Merkezi ile hayallerine ilk adımı atmalarına yardımcı olunuyor.

Haliliye Belediyesi, hayallerine hazırlanan gençlerin yanında olmaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın eğitime öncelik verilmesi yönündeki talimatlarıyla gençler için tüm imkanlarını seferber eden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, bünyesindeki kütüphane ve üniversiteye hazırlık kurslarıyla gençleri hayallerine hazırlıyor. Geleceğe emin adımlarla hazırlanan gençleri her aşamada yalnız bırakmayan Haliliye Belediyesi, sunduğu sessiz ve nezih bir ortamın yanı sıra ücretsiz dershane hizmeti ile deneme sınavları düzenliyor. Yıl boyu bu imkanlar ile Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) sıkı bir şekilde hazırlanan gençler, doğru adımlar için tercih aşamasında da yalnız bırakılmıyor. ÖSYM tarafından 25 Temmuz itibariyle başlatılan ve 2 Ağustos Cuma gününe kadar sürecek olan üniversite tercihleri için Haliliye Belediyesi, Bahçelievler Ortaokulunda YKS Tercih Destek Merkezi oluşturdu. Şanlıurfa Rehberlik ve Araştırma Merkezinin desteği ile uzman hocaların yer aldığı Tercih Destek Merkezinde gençler, doğru tercih yapmaları için yönlendiriliyor. Öğrencilerin, sıralamaları ve puanları doğrultusunda tercihlerinde destek sağlayan rehber öğretmenler, gençlerin hayallerine ilk adımı atmalarına yardımcı oluyor. Haliliye Belediyesi’nin eğitime yönelik hizmetleriyle üniversite sınavına hazırlandıklarını ve Tercih Destek Merkezi aracılığıyla doğru tercih yapmak için danışmanlık hizmeti aldıklarını ifade eden gençler, sunulan imkanlardan ötürü Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesi’ ne teşekkür ediyor.


Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise Üniversite Tercih Destek Merkezi ile hafta içi 09.00-12.00 ila 13.00-16.00 saatleri arasında Bahçelievler Ortaokulunda gençlere destek verileceği ifade edildi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum