Urfa Milletvekilleri Enerji Sorunlarını Bakan'a ilettiler;

Urfa Milletvekilleri Enerji Sorunlarını Bakan'a ilettiler

Urfalı Milletvekilleri, Şanlıurfa'nın enerji sorunlarının çözümü için Bakan Bayraktar'ın desteğini talep etti....

Şanlıurfa milletvekilleri Cevahir Asuman Yazmacı, Abdurrahim Dusak, İbrahim Eyyüpoğlu, Mehmet Ali Cevheri, Faruk Pınarbaşı, Hikmet Başak ve Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ı TBMM’deki makamında ziyaret ederek, bölgedeki elektrik kesintileri ve yatırım taleplerini iletti. Aynı saatteki TBMM konuşması nedeniyle toplantıya katılamayan Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen ise Bakan Bayraktar'ı daha sonra ziyaret etti. 

Şanlıurfa Milletvekilleri Cevahir Asuman Yazmacı, Abdurrahim Dusak, İbrahim Eyyüpoğlu, Mehmet Ali Cevheri, Faruk Pınarbaşı, Hikmet Başak ve Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) makamında ziyaret etti.

Aynı saatteki TBMM konuşması nedeniyle toplantıya katılamayan Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, aralarının iyi olduğu öğrenilen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ı daha sonra ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, bölgede yaşanan elektrik kesintileri ve Şanlıurfa halkının beklentileri ile yatırım taleplerini Bakan Bayraktar'a aktardıklarını belirtti. Yazmacı, "Bölgemizde yaşanan elektrik kesintileri ile Şanlıurfa halkının beklentileri ve yatırım taleplerini aktardığımız Sayın Bakanımız Alparslan Bayraktar'a destekleri ve ilgileri nedeniyle teşekkür ederim" dedi.

Önen ise şu ifadeleri kullandı:

 "Aynı saatteki TBMM konuşmamdan dolayı eşlik edemedim. Vekillerimizin Şanlıurfa’nın enerji sorunlarını Sayın Bakanımız nezdinde dile getirdiklerini biliyorum. Emekleri için teşekkür ederim. Enerji Bakanımız, değerli dostum Alparslan Bayraktar'ı Meclis Nöbetinde ziyaret ettim. Özelde Şanlıurfa’mızın, genelde de ülkemizin enerji yatırımlarıyla alakalı birkaç konuyu konuşma imkanı bulduk".

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum