Karaköprü Zabıtası, Topla Topla Bitmiyor Tarihi Geçmiş Ürünler Yakalandı;

Karaköprü Zabıtası, Topla Topla Bitmiyor Tarihi Geçmiş Ürünler Yakalandı

Şanlıurfa Karaköprü'de zabıta ekipleri tarihi geçmiş ürünler yakaladı ve hijyen kurallarına uymayanlara ceza yazdı....

Karaköprü Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde tarihi geçmiş gıdalar ve sağlıksız ürünlere el konuldu.


Karaköprü Zabıta Müdürü Mehmet Satıcı, X hesabından yaptığı açıklamada, zabıta ekiplerinin denetimlerde pasta ve tatlı yapımında kullanılan 17 adet çikolata ile marketlerde tarihi geçmiş bakliyat, içecek ve diğer gıdalara el konulduğunu bildirdi.

Satıcı, "Karaköprü Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz bugün yapmış oldukları denetimlerde pasta, tatlı yapımında kullanılan 17 adet çikolataya ve marketlerde tarihi geçmiş bakliyat, içecek ve gıdalara zabıta tarafından el konulmuş olup gerekli cezai işlemler uygulanmıştır. Sahadayız, kararlıyız." ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa'da değişmeyen tablo

Denetimlerde ayrıca bazı fırınlarda böceklere rastlandığı tespit edildi. Yetkililer, sağlıksız koşullarda üretim yapan işletmelere yönelik denetimlerin artarak devam edeceğini belirtti.


Zabıta ekipleri, vatandaşları tarihi geçmiş ve sağlıksız gıdalar konusunda dikkatli olmaları ve bu tür durumları yetkililere bildirmeleri konusunda uyardı.


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum