Şanlıurfa'daki Başarılı Öğrencilere Ödül;

Şanlıurfa'daki Başarılı Öğrencilere Ödül

Urfa Valisi Hasan Şıldak, YKS başarı sıralamasında ilk 1000’e giren öğrencileri konuk ederek gençleri ödüllendirdi....

Şanlıurfa’da eğitime her zaman pozitif ayrıcalık tanıyan ve bu anlamda başta Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) olmak üzere birçok öğrencinin eğitimine katkı sunan uygulamaların birebir takipçisi olan Vali Hasan Şıldak, Yükseköğretim Kurumları Sınavı‘nda (YKS) ilk 1000’e giren Şanlıurfalı 24 genci aileleri ile birlikte Valilikte konuk etti.

Burada bir açıklama yaparak Şanlıurfa’da eğitimi her zaman birinci öncelik olarak belirlemeye devam edeceklerinin altını çizen Vali Şlıdak, “Ailelerimizi ve çocuklarımızı bu disiplinli çalışma ve üstün başarılarından dolayı gönülden kutluyorum. Yine okullarımızın idarecilerini ve çocuklarımızın üzerine titreyen, onları bu yolculukta yalnız bırakmayan tüm öğretmenlerimizi de aynı şekilde tebrik ediyorum. Eğitimi gerçekten Şanlıurfa’da birinci öncelik olarak görüp, bütün eğitim camiamızla bir arada sürekli proje takibi çerçevesinde eğitimi güçlendirmek için çalışma gayreti içerisindeyiz. Bu başarılar da bizlerin doğru yolda olduğunun en güzel örneği olarak karşımıza çıkıyor” dedi.

“ŞANLIURFA GENÇLİĞİ İLE GURUR DUYUYORUM”

Vali Şıldak, gençlere imkân sunulduğu takdirde başarı grafiğinin daha da üst sıralara taşınacağından emin olduğunu da sözlerine ekleyerek “Eğitimde başarı gösteren tüm gençlerimizi takdir ediyoruz. Bu başarıda aile faktörüne de değinmeden geçemiyorum. Eminim ki anne babaları olarak çocuklarımızı o aşamaya getirinceye kadar çok büyük fedakarlıklar, çok büyük güçlükler ve emekler sarf ettiniz. O emeklerin sonucunda ne kadar gurur duysanız azdır. Şimdi artık o keyfi, o mutluluğu yaşama zamanı. Biz sizin mutluluğunuzu paylaşıyoruz ve inşallah yerleştirme sürecinde de çocuklarımız ilgi ve yeteneklerine uygun en güzel okullara yerleşmiş olacaklar. Bu duygu ve düşüncelerle sizleri tebrik ediyorum. Çocuklarımıza, bütün öğretmenlerine, okul idarecilerine ve tüm arkadaşlarına, kardeşlerine selam götürmelerini diliyorum. Kendilerinin adeta bir ışık gibi çevrelerindeki diğer kardeşlerine bundan sonraki yıllarda o okullarda okuyup sınava girecek öğrencilerimize de örnek teşkil etmelerini, onların bir rol modeli olarak önlerinde durmalarını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Program gençlere hediyelerinin takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı.



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum