Karaköprü'de Elektrik Sorunu için 31 Trafo Tesisi Kurulacak;

Karaköprü'de Elektrik Sorunu için 31 Trafo Tesisi Kurulacak

Başkan Çiftçi: Karaköprü'de altyapı sorunu için çalışıyoruz...

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Karaköprü’de elektrik, su, doğalgaz ve internet alanlarında altyapı sorununun bu yıl tamamlanması için altyapı çalışmalarının tüm kurumlarla koordineli olarak başladığını ve çalışmaların tamamlanmasıyla üst yapıyı düzenleyeceklerini söyledi.

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Karaköprü’de elektrik, su, doğalgaz ve internet alanlarında altyapı sorununun bu yıl tamamlanması için altyapı çalışmalarının tüm kurumlarla koordineli olarak başladığını ve çalışmaların tamamlanmasıyla üstyapıyı düzenleyeceklerini söyledi

Saha ziyaretleriyle mesaisine başlayan Başkan Nihat Çiftçi ilçede gerçekleştirilen altyapı, park ve yol çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaların gidişatı hakkında bilgi alan Başkan Nihat Çiftçi daha sonra ilçede gerçekleşen altyapı çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Karaköprü’de enerji, internet, drenaj, doğalgaz sıkıntısı olduğuna değinen Başkan Nihat Çiftçi bu konularla ilgili altyapı birimleriyle koordinasyon sağladıklarını ve çalışmaların başladığını dile getirdi.

“ELEKTRİK SORUNU İÇİN İLÇEDE 31 YENİ TRAFO TESİSİ KURULACAK”

Başkan Nihat Çiftçi açıklamasında şunlara değindi: “İlçedeki elektrik sorunu için 31 yeni noktaya trafo tesis edilmesi noktasında meclisimizde çalışma yaptık. Şu an DEDAŞ bu trafoların nakil hatlarını birbirine bağlamak için çalışma yapıyor. Aynı şekilde su, kanalizasyon, telekom ve operatörler için de 16 noktada istasyonlar kuruldu.

“KARAKÖPRÜ’YE YAKIŞIR BİR DÖNEME GEÇMEK İSTİYORUZ”

Biz bu yıl Karaköprü’deki altyapı eksiklerini giderelim ki daha sonra sağlıklı bir üstyapı çalışması yaparak Karaköprü’ye yakışır bir döneme geçmek istiyoruz. Altyapı eksik olduğu zaman yapılan üstyapı da daha sonra tahrip oluyor. Biz de bunu bilen bir yönetim olduğumuz için önce altyapı çalışmalarının tamamlanmasına yönelik bir yaklaşımla hareket ediyoruz.

İlçede yapılan kazılardan dolayı verdiğimiz rahatsızlık nedeniyle   Karaköprü’deki hemşerilerimizden özür diliyorum. Ancak bunun yapılması gerekiyor çünkü sağlıklı şehircilik anlamında altyapı bitmeden üstyapıya geçmemiz doğru değildir. Vatandaşlarımız sabırlı olsun, her şey bizim kontrolümüzde ve sürekli sahadayız.

Çalışmalar tamamlanınca hemen müdahale ediyoruz ancak bazı altyapıların tamamlanması için çökmesi gerekiyor hemen kapatırsak tekrar bozulma çökme olur. Fen kurallarına uygun bir şekilde üstyapı çalışmalarımız da devam edecek.”

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum