Urfadaki Sürücülerin Dikkatine Aşırı Hıza Dikkat Sloganıyla Radar Denetimi;

Urfadaki Sürücülerin Dikkatine Aşırı Hıza Dikkat Sloganıyla Radar Denetimi

Karaköprü’de “Aşırı hıza dikkat” sloganıyla radar denetimi...

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından “Aşırı Hıza Dikkat, Kaybolan Şey Hayat.” sloganı ile radar denetimi Karaköprü Bulvarında yapıldı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik denetleme birimleri, Kurban Bayramı’nın yaklaşması nedeni ile denetimlere ağırlık verdi.

Hava destekli denetimde emniyet kemeri, cep telefonu ve yaya geçidi konuları üzerinde durularak, hız kaynaklı kazaların önüne geçebilmek için Aşırı Hıza Dikkat, Kaybolan Şey Hayat.” sloganı ile radar denetimi yapıldı.

Karaköprü’de “Aşırı hıza dikkat” sloganıyla radar denetimi

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, denetleme ve bilgilendirme çalışmalarının 7 gün 24 saat kesintisiz devam ettiğini belirterek, “Trafik kazalarının oluşumunda büyük bir paya sahip olan hız İhlallerinin önlenmesi ve algılanan yakalanma riski duygusunun artırılarak sürücülerin yasal limitlerde araç kullanmaya teşvik edilmesi amacıyla; Hız sınırı, Otomobiller için; 70 km/saat, Kamyonlar için 50 km/saat, Otobüsler için 60 km/saat ve Kamyonetler için 70 km/saat olandır. ” dediler.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum