Vali Şıldak ve Müdür Aksoy'dan Kurban Pazarında inceleme;

Vali Şıldak ve Müdür Aksoy'dan Kurban Pazarında inceleme

Şanlıurfa canlı hayvan pazarında inceleme Kurban Bayramı öncesinde Vali ve Tarım orman müdürü pazarı inceledi....

urfadan güncel haberler;

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, beraberindeki heyet ile birlikte Eyyübiye ilçesinde bulunan yeni hayvan pazarına giderek üreticilerle ve vatandaşlarla sohbet etti.

 Kurban Bayramı öncesi Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy, Eyyübiye ilçesi Yenice Mahallesi'nde bulunan yeni hayvan pazarında dolaşarak, alıcı ve satıcılarla sohbet etti.

Üretici ve kurban alacak vatandaşlarla sohbet eden Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, burada vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi. Hem küçükbaş hem de büyükbaş hayvanların bulunduğu hayvan pazarında hemen her üretici ile sohbet eden Şanlıurfa Valisi Şıldak, burada vatandaşların bayramını da kutladı. 

Canlı hayvan pazarında 150 küçükbaş ve 50 bin büyükbaş kurbanlık olduğunu söyleyen Şanlıurfa Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy, Kurban Bayramı yaklaşırken satış amacıyla getirilen hayvanların sağlık kontrollerinin yapıldığını, satıcı ve alıcıların bilgilendirildiğini ifade etti. Ayrıca veteriner hekimlerin denetimlerinin sürdüğünü ve bayram süresince devam edeceğinin bilgisini verdi.


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum