Şanlıurfa'da Köpek Sorunu! Başkan Gülpınar, Hayvan Sevgisi Aşılamanın Başka Yollarıda Var..;

Şanlıurfa'da Köpek Sorunu! Başkan Gülpınar, Hayvan Sevgisi Aşılamanın Başka Yollarıda Var..

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, son günlerde Türkiye gündemine oturan sokak hayvanlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında konuşan Gülpınar, sokak hayvanlarına karşı medeni bir yaklaşımın gerekliliğini vurgulayarak, “Sokaklarda hayvanların değil, insanların çocukların gönül rahatlığı içinde gezdiği bir şehir tabiri içindeyiz” dedi....


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 2024 Yılı Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın birinci birleşimi Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar başkanlığında ve meclis üyelerinin katılımıyla Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşti.

Toplantıda, açılış ve yoklamanın ardından ilk olarak meclise sunulan önergeler okundu ve üyeler tarafından sunulan önergeler ilgili komisyona havale edildi.

Gülpınar, Meclis Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, sokak hayvanlarının varlığına karşı medeni bir yaklaşım gerektiğini vurguladı. “Biz normal medeni bir şekilde nasıl olması gerekiyorsa sokaklarda hayvanların değil, insanların çocukların gönül rahatlığı içinde bir şehir tabiri içindeyiz" diyen Gülpınar, beş yıl boyunca bu konuda gayret göstereceklerini ve taviz vermeden hedeflerine ulaşacaklarını ifade etti.

Başkan Gülpınar, Hayvan sevgisi aşılamanın başka yolları da var..

“Haberimizin dahi olmadığı bazı gruplaşmalarla karşı karşıya kalıyoruz. Ama bunların hiçbirine taviz vermeden, biz normal medeni bir şekilde nasıl olması gerekiyorsa sokaklarda hayvanların gezdiği değil, insanların çocukların gönül rahatlığı içinde bir şehir tabiri içindeyiz. Önümüzdeki 5 sene boyunca bunu yapmak için de elimden gelen gayreti göstereceğim. İstedikleri kadar haklı tezvirat yapsınlar, bunların hepsi boş bence hiç çenelerini yormasınlar,  kendilerini yormasınlar. Eğer mesele hayvan sevgisi aşılamaksa bunun başka yolları var, bu şekilde yaparak bilakis hayvanlara olan nefreti de arttırıyorlar. Bence bu metotları terk etmek lazım, hayvan sevgisini aşılamanın çok farklı metotları var. Hayvanlar hepimiz için değerlidir, önemlidir bizim için can dostudur ama bu şekilde bir metot izlenmesi hiçbir faydası kimseye yok. Bu konu siyasi bir konu değildir, duyarılarınız için de teşekkür ederim.”

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum