Urfa Valisi Şıldak, Haftalık Bilançoyu Açıkladı 14 Şüpheli Tutuklandı;

Urfa Valisi Şıldak, Haftalık Bilançoyu Açıkladı 14 Şüpheli Tutuklandı

Şanlıurfa Valisi Şıldak; 1 haftalık bilançoyu açıkladı!...

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, jandarma ve polis ekiplerince son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarla 14 şüphelinin tutuklandığını, 48 şüphelinin ise gözaltına aldığını duyurdu.

Şanlıurfa  Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, X hesabından İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Ekipleri ve İl Jandarma Komutanlığının 1 hafta içerisinde yaptıkları çalışmaları kamuoyu ile paylaştı.

Yapılan çalışmalar sonucunda 2 kilogram 54 gram skunk maddesi, 148 gram bonzai, 293 gram esrar, 198 gram Metamfetamin ve 291 adet sentetik hap ele geçirildi.

Emniyet ekipleri tarafından gözaltına alınan 26 şüpheli şahıstan 7’si tutuklanırken, Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan 22 sokak satıcısından 7’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Jandarma ve polisin çalışmalarıyla ilgili açıklamada bulunan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Polisimiz ve Jandarmamız Uyuşturucuyla Mücadele Konusunda Hassasiyetini Sürdürüyor. Son Bir Haftalık Dönemde Uyuşturucuya Karşı Yapılan Çalışmaların Sonuçları” dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum