Şanlıurfa Milletvekili Yazmacı'dan Sevindirici Haber Uçak Sefer Sayıları Arttı..;

Şanlıurfa Milletvekili Yazmacı'dan Sevindirici Haber Uçak Sefer Sayıları Arttı..

Şanlıurfa Vekili Yazmacı’dan sevindirici haber! Şanlıurfa’da uçak sefer sayısı arttı!...

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, Şanlıurfa’da uçak sefer sayısının arttığını kaydetti.

Uçak sefer sayılarının düşüklüğüyle gündeme gelen Şanlıurfa için sevindirici haber AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı’dan geldi.

SEFER SAYISI 39’A ULAŞTI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Sivil Havacılık Genel Müdürü Kemal Yüksel ile görüştüğünü belirten Yazmacı, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda “Şanlıurfamıza hayırlı olsun.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu ve Sivil Havacılık Genel Müdürümüz Prof. Dr. Kemal Yüksek ile görüşmelerimiz neticesinde Pegasus Havayollarının Sabiha Gökçen-Şanlıurfa uçuşlarının haftalık 8 sefere çıkması sağlandı. Ek seferler 8 Temmuz'da başlayacak. Ajet uçuşlarıyla birlikte Sabiha Gökçen -Şanlıurfa uçuş sayısı böylece 18’e yükseldi. İstanbul Havalimanından yapılan 21 seferle birlikte 39'a ulaşan sefer sayımızın hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sefer sayılarıyla ilgili bir başka havayolu şirketi olan Sun Ekspres ile görüştüklerini dile getiren Yazmacı, “Sun Ekspres ile görüşmelerin devam ettiği Şanlıurfa-Antalya uçuşlarının başlatılması için de en kısa sürede müjdeli haberleri paylaşacağımıza inanıyorum. Sayın Bakanımız @a_uraloglu nezdinde emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum