Urfa’daki Otobüslerde Sivil Polis Denetimi Olacak;

Urfa’daki Otobüslerde Sivil Polis Denetimi Olacak

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Kurban Bayramı sivil otobüs denetimleri kapsamında toplantı yapıldı....

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Kurban Bayramı öncesi yapılan sivil otobüs denetimleriyle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantı, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü hizmet binasında gerçekleştirildi.

Toplantıda, bayram süresince şehirler arası ve şehir içi yolcu taşımacılığı yapan otobüslerin denetiminden sorumlu personele önemli bilgiler aktarıldı. Denetimlerin amacının trafik güvenliğini sağlamak, kazaların önüne geçmek ve vatandaşların bayram süresince güvenli bir şekilde seyahat etmelerini temin etmek olduğu vurgulandı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, toplantıya ilişkin şu açıklamayı yaptı: “ 2024 yılı Kurban Bayramı sivil otobüs denetimleri kapsamında 06.06.2024 tarihinde Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğümüz hizmet binasında sivil otobüs denetimine gidecek personele bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.”

Toplantıda, denetimlerin nasıl yapılacağı, hangi kuralların özellikle denetleneceği ve nelere dikkat edilmesi gerektiği konularında detaylı bilgilendirme yapıldı. Ayrıca, geçmiş yıllarda yapılan denetimlerde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri de tartışıldı.

Urfa Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların güvenliği için denetimlerin titizlikle sürdürüleceğini ve bayram süresince herhangi bir aksaklık yaşanmaması için tüm personelin özveriyle çalışacağını belirtti.

Bu kapsamda, yolculuk yapacak vatandaşların da trafik kurallarına uymaları, emniyet kemeri takmaları ve şoförlerin dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuldu. Emniyet Müdürlüğü, bayram süresince trafik kurallarına uymanın ve dikkatli olmanın önemine dikkat çekerek, tüm vatandaşlara kazasız ve huzurlu bir bayram diledi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum