Şanlıurfa'daki Projenin Başarısı Örnek Oluyor;

Şanlıurfa'daki Projenin Başarısı Örnek Oluyor

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, "Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum" Projesi kapsamında uyuşturucu bağımlığından arınmak isteyen gençler ve aileleri ile bir araya gelerek projenin başarısını kamuoyuyla paylaşıyor....


Şanlıurfa'da bağımlı gençlerin yoğun ilgi gösterdiği "Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum" Projesinde başarılı sonuçlar alınmaya devam ediliyor. Polis ve Jandarmanın saha uygulamalarının yanı sıra bağımlı gençlerin tamamen iyileşerek toplum içerisindeki itibarlarının yeniden kazandırılmasına yönelik titizlikle yürütülen proje, Sivil Toplum Kuruluşları ile her kesimden vatandaş tarafından da tam destek görüyor.

Projeden yararlanan gençler ve aileleri ile sürekli bir araya gelen Vali Hasan Şıldak, gelişmeleri kamuoyuna duyururken, ikna ve tedavide aile desteğinin önemine vurgu yapıyor.

VALİ ŞILDAK, GENÇLERE VE AİLELERİNE SESLENDİ

Şanlıurfa'da Uyuşturucu bağımlılığından kurtulmak isteyen gençlere ve ailelerine seslenen Vali Şıldak, Valilik ve Kaymakamlıklara yapılacak müracaatlarla projeye dahil olunabileceğini belirtti. Vali Şıldak, "Şanlıurfa'da Uyuşturucu ile mücadelede seferberliğimiz sürüyor. Bu çerçevede Umuda Kapı Açıyorum Hayata Projemizde nice gençlerimizi topluma kazandırdık. Ailesinde veya çevresinde madde bağımlılığı olan gençlerimiz lütfen ikna edilerek Valilik ve Kaymakamlıklarımıza yönlendirilsin. Bu mücadelede el ele vererek daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. Şanlıurfalı gençlerimizi hep birlikte bu uyuşturucu illetinden kurtaralım" dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum