Şanlıurfa'nın ilçelerindeki Hastanelerin Sorumlularıyla Kapsamlı Değerlendirme;

Şanlıurfa'nın ilçelerindeki Hastanelerin Sorumlularıyla Kapsamlı Değerlendirme

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, ilçelerde bulunan hastanelerin Başhekimleri ve Acil Servis Sorumluları ile bir araya geldi....

Urfadaki Hastanelerde meydana gelen aksamalar, yaşanan sorunlar ve vatandaşların talepleri üzerine Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Başhekimler ve Acil Servis Sorumluları ile bir araya geldi.

Şanlıurfa Valiliği Konferans salonunda gerçekleşen toplantıya ilçelerde bulunan Başhekimler, Acil Servis Sorumluları yanı sıra İl Sağlık Müdürü Abdullah Solmaz, Vali Yardımcısı Yeliz Mercan da katıldı.

Hastanelerdeki çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Vali Hasan Şıldak, “Bütün ilçelerimizde bulunan Hastanelerimizin Başhekimleri ve Acil Servis Sorumluları ile bir araya geldik.

Hastanelerde verilen sağlık hizmetlerinde meydana gelen aksamalar, yaşanan sorunlar, vatandaşların talepleri ve yatırım ihtiyaçlarını ele alarak kapsamlı olarak değerlendirdik.

Hastanelerimize başvuran vatandaşlarımıza en iyi standartlarda sağlık hizmeti sunulması hedefiyle yürütülen çalışmaları yakından takip ediyoruz” dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum